Loading Posts...

Bitcoin.com va lansa cardul de debit Visa pentru Bitcoin Cash

bitcoin_cash_card_visa

Roger Ver, unul dintre cei mai vocali susținători ai Bitcoin Cash, a anunțat pe Twitter că site-ul pe care îl conduce va oferi în curând un card Visa pentru Bitcoin Cash.

Rivalitatea dintre Bitcoin și Bitcoin Cash este arhicunoscută. Totul se datorează mai ales lui Roger Ver, care continuă să afirme că bifurcarea BCH de la 1 august 2017 este adevăratul Bitcoin, întrucât respectă mai bine liniile trasate în 2009 de către Satoshi Nakamoto în white paper-ul intitulat “Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System”.

Ver promovează Bitcoin Cash, care oferă blocuri mai mari (8MB), ceea ce înseamnă un număr mai mare de tranzacții procesate în intervalul de 10 minute dintre blocuri. Și ca urmare, comisioanele sunt mai mici, iar tranzacțiile se procesează mai rapid.

Totuși, comunitatea nu a răspuns pozitiv, citează CoinTelegraph. Mulți utilizatori cred că se încearcă dicreditarea monedei originale, ceea ce conduce la o ruptură între adepții Bitcoin și susținătorii Bitcoin Cash.

Acum, după anunțul referitor la noul card Visa, sunt șanse ca prețul BCH să crească, deoarece criptovaluta va putea fi cheltuită mai ușor – aspect cu care Bitcoin nu se poate lăuda, ba din contră, platforma Steam a anunțat că nu mai acceptă plățile cu BTC datorită comisioanelor și a volatilității monedei.

Deși există și alte soluții pe piață pentru utilizatorii care doresc să își cheltuie monedele digitale prin intermediul cardurilor de debit – cum ar fi cardurile TenX sau Monaco – un card dedicat pentru Bitcoin Cash poate fi exact ce lipsea pentru adopția acestei criptovalute, dar și pentru o piață sănătoasă.

Cum ți s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
WowWow
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...