Loading Posts...

Bitcoin Clashic, un rezultat penibil al bifurcării Bitcoin Cash

Bitcoin_clashic_Bitcoin_cash

Bifurcarea Bitcoin Cash a avut un rezultat neaşteptat, care a dat naştere la un adevărat război pe social media între adepţii vechiului lanţ şi fanii lanţului nou apărut.

Se naşte un nou altcoin?

După recordul de pe 12 noiembrie, când a atins cotaţia de 2426$, urmat de scăderea bruscă de 70%, Bitcoin Cash s-a scindat acum în două lanţuri, anunţă Bitcoinist.com. Este vorba de noul lanţ “Bitcoin Cash” şi lanţul original, care se autointitulează “Bitcoin Clashic”.

Jihan Wu, CEO-ul Bitmain, a avertizat în legătură cu un bloc minat pe vechiul protocol, după efectuarea update-ului. Fuyi Liu, product manager la BTC.com, a tras şi el un semnal de alarmă în acest sens.

Referitor la blocul rătăcit, reprezentanţii Bitcoin Cash au anunţat că monitorizează atent situaţia.

Între timp, adepţii lanţului Bitcoin Clashic au demarat deja o adevărată campanie de marketing. Un profil dedicat pe Twitter şi altul pe GitHub vin să stârnească şi mai multă confuzie între utilizatori, care sunt şi lipsiţi de protecţie la replicare faţă de lanţul BCH Classic.

În mod nefericit, Liu a transmis pe Twitter că utilizatorii care doresc protecţie la replicare trebuie să trimită un email la adresa app@bitmaintech.com. Pe lângă ridicolul tweet-ului, situaţia se schimbă de la o oră la alta.

Bifurcările, subiect de glume

Unii dintre cei mai vocali utilizatori de pe Twitter – Whalepool şi WhalePanda – nu puteau trece cu vederea derapajul bifurcării BCH.

Whalepool a postat un mesaj în care descria ironic cum ar trebui să reacţioneze exchange-urile:

“Cu siguranţă că @BittrexExchange,  @Poloniex,  @bitfinex,  @krakenfx au luat măsurile necesare pentru a securiza fondurile clienţilor în BCH Classic / Bitcoin Clashic (lanţul original Bitcoin Cash)”.

WhalePanda a apelat la un ton mult mai sarcastic:

“Cred că ar trebui să implementaţi SegWit”.

Reprezentanţii Bitcoin Clashic au anunţat un parteneriat cu Ethereum Classic, precizând că “lanţurile originale sunt cele mai bune”. Aceştia au apelat şi la un hashtag dedicat – #nochainsleftbehind.

Pe pagina oficială de Twitter a Bitcoin Cash se păstrează tăcerea asupra incidentului, ultimele postări fiind unele referitoare la modul de abordare pentru criptomonedă.

Exchange-ul BitMEX, a anunţat că va vinde toate fondurile în BCH deţinute de utilizatori, urmând a-i credita pe aceştia cu Bitcoin şi că misiunea companiei este de a descuraja interacţiunea cu orice hard fork litigios.

Crezi că Bitcoin Clashic va deveni un altcoin? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
WowWow
1
HahaHaha
0
HeartHeart
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...