Loading Posts...

Bitcoin atinge noi culmi

Așa cum Gazeta Bitcoin a anunțat de acum două zile, erau șanse mari ca Bitcoin să depășească iarăși cotația de 5000$. Acest lucru s-a petrecut pe parcursul zilei de ieri, iar analiștii sunt încrezători în puterea monedei de a se meține în continuare la valori de peste 5000$.

Datele tehnice din mai multe surse relevă că nu există obstacole în cursa monedei pentru depăşirea cotaţiilor istorice, citează CoinTelegraph. Doar de luni până aseară la închiderea zilei se înregistrase deja o creştere de 775$.

Conform analizelor efectuate de Crypto Analysis, dacă preţul se va menţine la valori de peste 5000$, prognozele pentru rezistenţă variază între 5200$ şi 7000$.

Mai multă elasticitate

Bitcoin a depăşit prima dată cotaţia de 5000$ pe 2 septembrie, dar ulterior a scăzut gradual, ca o reacţie a pieţei faţă de situaţia din China.

După o perioadă predominată de volatilitate în care moneda s-a depreciat chiar până la 2000$, Bitcoin şi-a revenit, dovedind mult mai multă elasticitate faţă de evenimentele ostile, cum ar fi reacţiile autorităţilor.

De exemplu, chiar săptămâna aceasta Rusia a decis să interzică accesul la site-urile exchange-urilor, dar incidentul nu a afectat mai deloc traiectoria ascendentă a criptomonedei.

În timp ce corecţiile de preţ nu mai sperie pe nimeni, în media apar tot mai multe predicţii pe termen scurt, emise de investitori cunoscuţi. De exemplu, miercuri Mike Novogratz a declarat pentru CNBC că “nu ar fi surprins” dacă un Bitcoin ar costa 10.000$ în aprilie 2018.

La finalul zilei de ieri, Bitcoin se tranzacţiona la exchange-ul Bitstamp cu 5250$ pentru o unitate, conform datelor oferite de Bitcointicker.co.

Între timp, piaţa altcoinilor nu semnalează mişcări pozitive, întrucât se pare că investitorii s-au întors la Bitcoin.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HahaHaha
1
HeartHeart
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...