Loading Posts...

Bitcoin, 60.000$ în 2018?

bitcoin_60k_2018

Phillip Nunn, CEO-ul companiei de investiții Blackmore Group, susține că Bitcoin va atinge cotația de 60.000$ în 2018.

Nunn, care oferă consultanță și în materie de ICO-uri, crede că Bitcoin va atinge și un preț de 6000$, dar și unul de 60.000$ pe parcursul acestui an.

“În primul rând, predicția s-a bazat pe volatilitatea pieței pe care o resimțim în această perioadă; cred că este ceva aparent. Îmi mențin cu fermitate poziția”, citează Ccn.com.

Nunn a subliniat totuși că banii din lumea crypto provin de la public și nu de la investitorii instituționali, fapt care în opinia sa înseamnă că “este vorba doar de sentimentul pieței”. Acest lucru implică și că o infuzie de vești proaste ar putea afecta piața, și că industria este la un nivel atât de mic, încât “există manipulare a pieței”.

Luna trecută, Departamentul de Justiție din S.U.A. a lansat o investigație asupra manipulării pieței, mișcare considerată benefică de milardarul Mike Novogratz.

Nunn, care poartă în mod regulat discuții cu instituțiile financiare, cum ar fi băncile majore și fondurile de investiții, a dezvăluit că “toate vor o felie” din spațiul crypto, dar nu găsesc un moment oportun deoarece instrumentele actuale nu sunt potrivite.

“Nu există nicio portiță de acces momentan. Dacă ești un fond de pensii cu 5 mld. GBP în buzunar și vrei 5% din crypto, îți vei mânia investitorii datorită volatilității pieței”.

Antreprenorul a fost confruntat ulterior cu un raport emis de banca GP Bullhound, care spunea că prețul Bitcoin și al celorlalte criptovalute va suferi o corecție de 90%, fapt ce va determina o “nimicire a pieței” în 12 luni.

Raportul detalia că în timp ce corecția va decima mai multe monede digitale și companii din industrie, puținii supraviețuitori se vor afla într-o competiție fără precedent. Nunn a replicat că raportul “are o tentă de senzațional”, dar este de acord cu ideea că diverse proiecte vor dispărea.

Conform spuselor sale, criptovalutele ca Bitcoin, Ethereum și Litecoin sunt “fabricile industriei”, iar restul de 1600 de monede digitale sunt “alternative de investiție a capitalului”, implicând că majoritatea vor sfârși cu un eșec, însă cele care vor reuși se vor dezvolta precum giganții Google sau Facebook.

În afara încrederii în Bitcoin, Nunn este și un adept al tehnologiei Blockchain. El crede că această tehnologie va schimba din temelii industria existentă și “întreaga lume”, mai ales că trecem “de la Internetul informației la Internetul valorilor”.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...