Loading Posts...

Binance anunță că își lansează un Blockchain propriu; prețul BNB crește cu 25%

Declinul pieței crypto din ultima perioadă a făcut ca majoritatea exchange-urilor să înregistreze pierderi substanțiale. Același lucru s-a întâmplat și cu monedele proprii ale caselor de schimb valutar. Cu toate acestea, Binance Coin (BNB) sfidează trendul și se apreciază.

Săptămâna aceasta, exchange-ul Binance a anunțat că lucrează la un proiect major: Binance Chain. Acesta este răspunsul casei de schimb la problemele determinate de costuri și de scalare, dar în același timp este și un upgrade prin care Binance încearcă să ia fața competiției.

Ce este Binance Chain?

Binance Chain va fi un Blockchain public și personalizat, conceput pentru tranzacționarea și transferul activelor Blockchain, informează TheMerkle.com. Lanțul va ajuta la integrarea intuitivă și solidă a infrastructurii exchange-ului descentralizat. Binance intenționează să creeze un ecosistem în cadrul căruia serviciile actuale – de exchange centralizat – vor funcționa în paralel cu noua platformă descentralizată. Conform echipei de dezvoltare, mișcarea va ajuta exchange-ul să se transforme “dintr-o companie într-o comunitate”.

Care este legătura cu BNB?

Binance Coin va fi moneda digitală utilizată de ecosistemul Binance Chain. În prezent, BNB este doar un token ERC20 (o monedă bazată pe Ethereum). Însă când Binance Chain va fi lansat, BNB va funcționa doar pe noua rețea. Și în condițiile în care niciun alt exchange descentralizat nu se poate lăuda cu așa ceva, sunt șanse mari să crească și cererea de BNB.

Imediat după comunicatul Binance, prețul BNB a crescut cu 38%, de la 8$ la 11$. Desigur, aprecierea a fost urmată și de o corecție. La ora redactării articolului, BNB este evaluat la 8.98$, în creștere cu 0.57% în ultimele 24h.

pret_bnb_iulie_2017-martie_2018

Fiind vorba de un proiect major, cu siguranță că nu vom avea parte Binance Chain în următoarele săptămâni. Totuși, dacă luăm în calcul eficiența în dezvoltare demonstrată de Binance de-a lungul timpului, putem spera că vom asista la lansarea noului lanț în lunile următoare. Momentan nu se știe ce beneficii vor avea posesorii de monede BNB. Însă lumea are în general încredere în Binance și în dorința companiei de a “scrie istorie”. Și dacă se va reuși acest lucru, probabil că prețul de astăzi al monedei (8.98$) va fi un chilipir.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...