Loading Posts...

Bifurcarea Super Bitcoin – contracte smart, Lightning Network şi blocuri mari?

super_bitcoin

Nici nu s-au liniştit apele după anunţul referitor la bifurcarea Bitcoin Diamond, că au apărut deja zvonuri despre o altă bifurcare – Super Bitcoin.

Ce este Super Bitcoin?

Aşa cum este menţionat şi pe site-ul oficial al proiectului, Super Bitcoin (SBTC) este un experiment care ţinteşte să implementeze nişte soluţii promiţătoare, pe care comunitatea le doreşte de mult timp. În plus, se spune că Bitcoin a pierdut mult datorită conflictelor din ultimii ani, şi ca urmare o parte importantă a cotei de piaţă a fost pierdută în favoarea contractelor smart oferite de Ethereum şi Zcash. SBTC va încerca să rezolve şî această problemă.

Conform site-ului Hype.codes, bifurcarea va avea loc la blocul 498.888 şi va cuprinde şi noile caracteristici. Toţi cei care vor deţine Bitcoin la acel moment vor primi gratuit o cantitate echivalentă în SBTC.

Cantitatea totală a criptomonedelor va fi de 21.210.000, din care 210.000 vor fi pre-minate. Monedele pre-minate vor fi utilizate pentru încurajarea adepţilor timpurii şi pentru funcţionarea companiei.

Aspectele principale ale Super Bitcoin sunt următoarele:

  • Contracte smart
  • Lightning Network
  • Zero-knowledge proof (mărturie a lipsei de cunoştinţe)
  • Blocuri mai mari.

Se pare că în loc de ICO, platforma va apela la mai noul IFO (Initial Fork Offering).

Bifurcarea este planificată la data de 17 decembrie 2017. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în urma acestei implementări.

Cum ți s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
WowWow
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...