Loading Posts...

Arsenal Londra va promova ICO-ul lansat de CashBet

arsenal_londra_ico_cashbet

CashBet încearcă să își popularizeze ICO-ul prin parteneriatul semnat cu Arsenal.

Săptămâna aceasta a apărut în presă că echipa londoneză va fi sponsorizată de compania orientată spre Blockchain.

Un parteneriat surprinzător

CashBet intenționează să atragă atenția asupra ICO-ului pe care îl va lansa sub sloganul de “prima platformă mobilă destinată banilor reali, socializării și gamingului interactiv pentru cei cu skill”.

În urma parteneriatului, echipa de fotbal va promova imaginea CashBet în schimbul unei sponsorizări. Momentan, nu sunt necunoscute detaliile contractului. Într-un articol recent din The Guardian au apărut trei jucători de la Arsenal care țineau în mână un tricou cu sigla CashBet.  Este vorba de jucătorii David Ospina, Jack Wilshere și Nacho Monreal. Conform BBC, cei de la Arsenal vor promova atât CashBet, cât și ICO-ul acestora.

Urmările acestui parteneriat sunt multiple. În primul rând, este extraordinar să vedem ascensiunea criptovalutelor în mainstream, mai ales că în acest caz este vorba de o echipă de fotbal legendară. În al doilea rând, este foarte probabil ca ICO-ul să trezească mult interes datorită renumelui celor de la Arsenal.

În fond, acesta este scopul unei sponsorizări.

Reversul monedei

În altă ordine de idei, ICO-urile sunt încă într-o zonă gri, unde au loc multe fraude.  Din această cauză pleacă și temerile multor utilizatori. Din acest motiv este greu de estimat dacă o companie poate avea succes, bazându-se doar pe un site web și pe un white paper.

În prezent, rata de succes a unui ICO pare că depinde mai degrabă de bugetul de marketing și nu de calitatea companiei sau de gradul de dezvoltare a produsului pentru care se strâng fondurile. În cazul parteneriatului dintre Arsenal și CashBet, doar timpul ne va demonstra dacă a fost o mișcare inteligentă sau nu.

În orice caz, nu asistăm la prima sponsorizare de acest gen. Conform Bitcoinist.com, în 2014, Jetcoin a semnat un contract cu echipa italiană de fotbal Chievo. Scopul a fost același – de a își promova imaginea. ICO-ul lansat de Jetcoin s-a derulat la jumătatea anului trecut, iar în prezent se tranzacționează la 0.37$, ceea ce reprezintă un sfert din prețul de atunci.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...