Loading Posts...

Anunţ important pentru utilizatorii de Ethereum! Ce este de făcut înaintea bifurcării hard de mâine

Prima parte a bifurcării hard Metropolis va avea loc mâine, între orele 15:00 – 18:00 (ora României). Operaţiunea, cunoscută sub numele de Byzantium, se va produce la blocul 4.370.000. Cei interesaţi pot urmări aici un counter care arată cât timpul rămas până la eveniment.

Noutaţi

Conform CoinTelegraph, mult aşteptata bifurcare aduce o cantitate semnificativă de update-uri pentru Ethereum, printre care şi o modalitate de management al erorilor care consumă mai puţin gas, suport pentru valori returnate de lungime variabilă etc.

În orice caz, cele mai discutate schimbări sunt cele referitoare la anonimitate – este vorba de update-ul zero knowledge proof (mărturie a lipsei de cunoştinţe) ZK-Snarks, întârzierea cu un an a difficulty bomb” (ce poartă numele “ice age”) şi reducerea recompensei blocurilor de la 5 la 3 Ether. Aşteptările întrec orice măsură, unii fiind de părere că upgrade-ul ZK Snark poate conduce chiar la o adopţie pe Wall Street.

Ce trebuie să ştie utilizatorii

Clienţii soft ai utilizatorilor care nu vor efectua upgrade-ul se vor sincroniza cu lanţul anterior bifurcării, care este lipsit de protecţie la replicare. Din acest motiv, se recomandă cu tărie download-ul versiunilor cele mai recente de clienţi Ethereum – Ethereum Wallet/Mist, geth client (v 1.7.2), Parity client (v 1.7.6) şi Harmony client (v 2.1.0).

Cei care folosesc portofele web sau de mobil trebuie să verifice cu furnizorul serviciului dacă sunt necesare anumite acţiuni din partea utilizatorilor. În general, furnizorii de portofele web şi de mobil apelează la o infrastructură proprie, nefiind necesară intervenţia utilizatorilor. În orice caz, măsura este recomandată pentru ca fiecare să ştie cu siguranţă dacă mai trebuie să efecteze vreo acţiune suplimentară.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

3
HeartHeart
2
WowWow
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...