Loading Posts...

Analiza săptămânală de preț pentru Ethereum (perioada 11 – 18 iulie)

Prețul criptomonedei a crescut de la 130$. Gazeta Bitcoin vă prezintă evoluția Ethereumului pe parcursul săptămânii trecute

USD – ETH

Avantaje atât pentru cumpărători cât și pentru vânzători

Conform statisticilor oferite de CoinTelegraph, majoritatea investitorilor au trecut de momentul corecției de preț. Ratele la casele de exchange au crescut de la 175$ la 225$, ceea ce confirmă afirmația anterioară. Factorii cheie ai mișcărilor de săptămâna trecută au fost identificați. Astfel, cotația de 240$ a fost punctul de start al trendului descendent. Din acel moment cumpărătorii au fost avantajați. Ulterior s-a schimbat situația, beneficiind cei care au vândut.

Analiză a trendului ascendent din decembrie 2016

După aprecierea de la valoarea de 10$ era așteptată în viitor o corecție majoră. Primele semne au apărut la finalul lunii mai, după ce prețul ajunsese 200$. Atunci a avut loc o scădere de aproape 50%. Cererea era tot mai mare, iar investitorii au plasat din ce în ce mai mult capital. O devalorizare abruptă de la cotația de 400$ a oprit acest trend care începuse în decembrie 2016. Dacă analizăm achizițiile, putem observa că majoritatea tranzacțiilor au avut loc când prețurile erau între 20$ și 50$. De la 300$ pentru o unitate, volumul de achiziții a început să scadă. A mai existat o perioadă de cerere masivă, când  prețurile se aflau în zona 350$ – 400$. Investitorii au înregistrat atunci și profituri de 500%.

Situatia curentă

Până când trendul descendent nu se va opri, orice creștere reprezintă doar o corecție minoră. Momentan, analiștii de la CoinTelegraph estimează că aceasta se va întâmpla când prețul se va situa în jurul valorii de 200$. O cantitate mare de vânzări vine să întărească această afirmație. Drept urmare, după deprecierea continuă de la 400$, din punctul final al perioadei de scădere este nevoie de o schimbare pentru ca situația să se îmbunătățească. În caz că nu va avea loc un astfel de eveniment, sunt șanse ca devalorizarea să continue.

USD – ETC

Ethereum Classic nu a putut ține ritmul

După o scădere până la 13$, Ethereum Classic a stagnat între 15$ – 16$. Cei care doreau să vândă nu au fost avantajați în continuare de cursul de schimb. Ca efect, cantitatea disponibilă a fost mai mare decât cererea, iar prețurile au scăzut.

Încă o creștere a volatilității

Ethereum Classic se tranzacționează la cele mai mici valori. Din această cauză sunt șanse ca volatilitatea să crească, ținând cont și de faptul că majoritatea traderilor nu sunt avantajați de prețurile actuale. Există inclusiv posibilitatea ca deprecierile să continue. Momentul cheie pentru remedierea situației se află la valoarea de 15$ – 16$.

Ce urmează

USD – ETH

Dacă vom avea o turnură a situației la prețul de 200$, există o probabilitate mare ca întregul trend descendent început la 400$ să se modifice.

USD – ETC

Dacă va exista o creștere de la valorile de 15$ – 16$, sunt șanse ca prețul să ajungă cel puțin 18$.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Blockchain

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...