Loading Posts...

Analiza săptămânală de preţ pentru Ethereum (26 martie – 01 aprilie)

analiza_eth_26_martie-1_apr

Ethereum are parte de presiune puternică în raport cu Bitcoin și cu dolarul american, datorită vânzării masive. Perechea ETH – USD are șanse mari de a continua declinul.

Momente cheie

  • Prețul ETH este în curs de recuperare, dar creșterea nu poate depăși nivelul de 460$.
  • Pe graficul ETH – USD pe 4 ore se formează o linie proeminentă de trend al urșilor, cu rezistența plasată la 460$.
  • Perechea se mai poate întări puțin pe termen scurt, dar sunt șanse mari ca în zona 450$ – 460$ să apară traderii interesați să vândă.

Rezistența prețului Ethereum

Ethereum s-a depreciat puternic pe parcursul săptămânii trecute, scăzând de la o valoare de peste 550$. Declinul a fost abrupt și au fost depășite punctele de suport de la 500$ și respectiv 400$. Minimul înregistrat a fost de 362$, moment din care s-a inițiat o corecție. A fost testat nivelul nivelului de retragere Fibonacci de 23.6%, aferent declinului de la 595$ până la 362$, informează NewsBTC.com.

Cu toate acestea, prețul nu poate câștiga momentum deasupra zonei 415$ – 417$. În plus, pe graficul ETH – USD pe 4 ore se formează o linie de trend al urșilor, a cărei rezistență este situată la cotația de 460$. Linia de trend se află și în proximitatea nivelului de retragere Fibonacci de 38.2%, aferent aceluiași declin. O străpungere a nivelului de 460$ ar putea fi semnalul pentru a nouă întărire. Următorul obstacol ar putea fi întâlnit în jurul nivelului de retragere Fibonacci de 50%.

În zona inferioară, minimul recent de 362$ reprezintă acum un suport important. Dacă prețul va scădea și sub această valoare, s-ar putea îndrepta spre 350$. Sub cotația de 350$, următorul punct de sprijin ar fi cel de la 320$.

Indicatori tehnici

MACD pe 4 ore – indicatorul MACD este în zona urșilor, dar dă semne de recuperare.

RSI pe 4 ore – indicatorul RSI este mult sub nivelul 40.

Nivel maximal de suport – 362$

Nivel maximal de rezistenţă – 460$

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
WowWow
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...