Loading Posts...

Analiza săptămânală de preţ pentru Ethereum (25 septembrie – 01 octombrie)

Preţul Ethereum este în uşoară creştere faţă de dolar, dar în scădere faţă de Bitcoin, anunţă NewsBTC.com. Raportul ETH – USD manifestă semne pozitive, dar cumpărătorii trebuie să găsească ritmul correct.

Momente cheie

  • Pe parcursul săptămânii trecute, preţul ETH a oscilat în jurul valorii de 250$.
  • Pe graficul ETH – USD pe 4 ore se observă o pantă ascendentă cu suportul la cotaţia de 282$.
  • Perechea ETH – USD ar putea suferi câteva corecţii în zona 285$ – 280$, dar se menţine nivelul de suport din partea inferioară.

Preţul criptomonedei creşte

Am asistat la câteva oscilaţii ale preţului la valori de peste 250$. Datorită ofertelor numeroase de pe piaţă, moneda s-a depreciat când a ajuns la valorile de 305$ şi 310$. Totuşi, ca semnal pozitiv, preţul rămâne în zona taurilor. Momentan, pe graficul ETH – USD pe 4 ore există o pantă ascendentă de o importanţă crucială, cu suportul la 282$.

O scădere sub acest nivel de suport poate împinge moneda la cotaţii şi mai scăzute. Un factor important este faptul că suportul pantei ascendente se situează un nivel de retragere Fibonacci de 50% aferent valului de la 250.73$ -> 311.45$.

Un nivel intermediar de suport se regăseşte la 288$ si respectiv la nivelul de retragere Fibonacci de 38.2% aferent fluctuaţiei de la minimul de 250.73$ la maximul de 311.45$. În partea de sus, rezistenţa este plasată în apropierea nivelului de 315$. Înainte de această valoare, maximul anterior de 311$ ar putea acţiona de asemenea ca punct de rezistenţă. Per ansamblu, se pot lua în considerare achiziţiile când moneda digitală va tranzita zona de suport de la cotaţia de 288$.

Indicatori tehnici

MACD pe 4 ore – indicatorul MACD trece uşor în zona taurilor.

RSI pe 4 ore – indicatorul RSI se menţine la valoarea 50.

Nivel maximal de suport – 282$

Nivel maximal de rezistenţă – 315$

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
WowWow
1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...