Loading Posts...

Analiza săptămânală de preţ pentru Ethereum (19 – 25 martie)

analiza_eth_19-25_martie_2018

Prețul Ethereum manifestă semnale ale urșilor. Perechea ETH – USD trebuie să se recupereze rapid sau riscă noi declinuri în viitorul apropiat.

Momente cheie

  • Prețul ETH a scăzut la mai puțin de 500$, dar a reușit să se aprecieze ulterior în raport cu dolarul american.
  • Pe graficul ETH – USD pe 4 ore apare o linie proeminentă de trend al urșilor, cu rezistența plasată la 535$.
  • Perechea riscă să se deprecieze în continuare dacă nu reușește să se stabilizeze deasupra liniei de trend, respectiv la valori de peste 535$.

Rezistența prețului Ethereum

Ethereum a avut parte de o săptămână neagră, prețul monedei scăzând sub suportul de la 600$. Declinul nu s-a oprit aici, criptovaluta coborând sub 500$, în timp ce tranzacțiile au fost realizate la prețuri apropiate de 450$, informează NewsBTC.com. Minimul înregistrat a fost de 436$, moment din care s-a inițiat o ușoară întărire. Prețul a urcat peste nivelul de retragere Fibonacci de 23.6%, aferent declinului 749$ -> 436$.

Creșterea a fost sistată însă de rezistența de la 600$. În plus, nivelul de retragere Fibonacci de 50% a acționat de asemenea ca o veritabilă rezistență. Mai mult, pe graficul ETH – USD pe 4 ore, o linie proeminentă de trend al urșilor, cu rezistența situată la 535$, a împiedicat eventualele tentative de creștere. Momentan, perechea urmează linia de trend și rezistența de la cotația de 535$. Cumpărătorii trebuie să preia controlul și să împingă prețul peste 535$, în caz contrar fiind posibile noi deprecieri.

chart1_analiza_eth_19-25_martie_2018

În zona inferioară, la nivelul de 510$ există un suport pe termen scurt. O străpungere a acestui punct poate deschide drumul pentru noi declinuri. La polul opus, dacă prețul depășește valoarea de 535$, poate urca până la 580$.

Indicatori tehnici

MACD pe 4 ore – indicatorul MACD se îndreaptă ușor spre zona urșilor.

RSI pe 4 ore – indicatorul RSI se află mult sub nivelul 50.

Nivel maximal de suport – 510$

Nivel maximal de rezistenţă – 535$

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
WowWow
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...