Loading Posts...

Analiza săptămânală de preţ pentru Ethereum (16 – 22 aprilie)

analiza_eth_16-22_apr_2018

Ethereum reia trendul ascendent în raport cu dolarul american. Odată ce se va termina corecția curentă, perechea ETH – USD poate câștiga și mai mult teren.

Momente cheie

  • Prețul ETH s-a tranzacționat săptămâna trecută la valori mai mari și a depășit nivelul de pivot de 580$.
  • Pe graficul ETH – USD pe 4 ore apare o linie crucială de trend al taurilor, al cărei suport este situat la 575$.
  • Perechea trece printr-o ușoară corecție, dar are suport în zona de 575$.

Trendul prețului Ethereum

Săptămâna trecută Ethereum s-a apreciat puternic, de la un preț de mai puțin de 500$. Valoarea criptovalutei a crescut și a reușit să străpungă rezistențele de la 550$, 580$ și chiar 600$, informează NewsBTC.com. Maximul atins a fost de 638$, înainte de a-și face simțită prezența traderii interesați să vândă. Momentan prețul trece printr-o corecție, motiv pentru care a scăzut sub nivelul de retragere Fibonacci de 23.6%, aferent valului 487$ – 838$.

Totuși, scăderea a avut suport în proximitatea nivelului de 580$. În plus, nivelul de retragere Fibonacci de 38.2% a acționat, de asemenea, ca suport. În zona inferioară, pe graficul ETH – USD pe 4 ore, se observă o importantă linie de trend al taurilor, al cărei suport este plasat la 575$. Ca urmare, perechea are suport puternic în zona valorii de 480$ – 475$. Cât timp prețul se va menține peste 575$, are șanse de a trece de nivelul de 610$. Momentan se pare că prețul se consolidează deasupra valorii pivot de 580$, înainte de a începe o altă mișcare.

Pe grafic, se poate observa și un trend ascendent abrupt inițiat de la minimul de 487$. Ca atare, indiferent dacă prețul va mai scădea sau se va consolida, el va avea parte de susținere puternică, pe termen scurt, în apropierea cotației de 475$.

Indicatori tehnici

MACD pe 4 ore – indicatorul MACD se îndreaptă ușor spre zona urșilor.

RSI pe 4 ore – indicatorul RSI scade înspre nivelul de 60.

Nivel maximal de suport – 475$

Nivel maximal de rezistenţă – 635$

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...