Loading Posts...

Analiza săptămânală de preţ pentru Ethereum (02 – 08 octombrie)

Preţul Ethereum creşte cu paşi mici, dar fermi, faţă de dolarul american. Traderii care doresc să cumpere pot determina o creştere a preţului peste 340$ pe termen scurt.

Momente cheie

  • Încet dar sigur, preţul ETH se îndreaptă spre 330$.
  • Pe graficul ETH – USD pe 4 ore se observă un trend proeminent al taurilor, cu suportul la 294$.
  • Perechea ETH – USD poate înregistra creşteri în continuare şi cel mai probabil va tatona nivelul de rezistenţă din zona 335$ – 340$.

Preţul are un trend ascendent

Moneda virtuală s-a consolidat la un preţ de peste 280$. Aprecierea a fost realizată pe un interval de timp destul de lung, înainte de a-şi găsi ritmul în zona 294$. În prezent sunt semne îmbucurătoare, valoarea ETH fiind una peste 300$. Cea mai semnificativă mişcare s-a înregistrat la depăşirea nivelului de retragere Fibonacci de 76.4% aferent scăderii 315.77$$ -> 200.80$.

Uşile sunt deschise pentru noi întăriri ale criptovalutei, iar preţul poate creşte peste 315$. Următorul nivel de rezistenţă se înregistrează la 342$. Mai mult, se observă şi o linie de trend a rezistenţei la 338$. În partea inferioară, pe graficul ETH – USD pe 4 ore asistăm la un trend predominant al taurilor, cu suportul la 294$. Cât timp raportul ETH – USD se situează la valori de peste 294$, se pot înregistra în continuare aprecieri ale monedei digitale.

Pe termen mediu, preţul poate testa inclusiv rezistenţa de la cotaţia de 386$. Pe termen scurt, cei care intenţionează să cumpere, pot tatona piaţa la valori de 294$.

Indicatori tehnici

MACD pe 4 ore – indicatorul MACD se stabilizează în zona taurilor.

RSI pe 4 ore – indicatorul RSI atinge nivel de suprapreţ.

Nivel maximal de suport – 294$

Nivel maximal de rezistenţă – 340$

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...