Loading Posts...

Analiza săptămânală de preţ pentru Bitcoin (perioada 3 – 9 iulie)

Preţul criptomonedei a crescut pe parcursul săptămânii trecute, înregistrând un maxim de 2635$ pe parcursul zilei de marţi. Gazeta Bitcoin vă prezintă cum a evoluat moneda digitală în ultimele zile.

Conform LiveBitcoinNews.com, taurii de pe piaţă nu au reuşit să împingă preţul peste pragul de rezistenţă situat în jurul valorii de 2691$. Valoarea criptomonedei a oscilat în jurul preţului de 2508$ şi aparent acesta a devenit un nivel de rezistenţă relativ stabil.

Trend ascendent

Examinând indicatorii MACD şi Williams Alligator, rezultă următoarele:

  • Se poate trasa o retragere Fibonacci între valoarea minimă înregistrată pe 24 martie (887.44$) şi valoarea maximă înregistrată pe 11 iunie (3009$). Se poate trasa de asemenea un unghi Gann între aceste puncte.
  • Se poate observa cum preţul testează nivelul de rezistenţă din jurul valorii de 2508.17$, care corespunde punctului de întoarcere de 23.6% din retragerea Fibonacci. Dacă taurii de pe piaţă (bull market) ar reuşi să treacă peste rezistenţă, preţurile ar creşte spre 3000$ pe parcursul săptămânii curente, întrucât nu există niciun impediment, cu excepţia punctului de la valoarea de 2691$.
  • După cum se poate observa şi pe grafic, un nou trend ascendent începe din data de 15 iunie (linia albastră îngroşată). Atacurile repetate ale taurilor sunt urmate de scurte corecţii de preţ, însă acestea nu influenţează creşterea. Noul trend crescător este aproape în raport de 1:1 cu unghiul Gann, ceea ce reflectă stabilitatea pieţei la aceste preţuri.
  • Indicatorii SMA prezintă în continuare caracteristici ale pieţei urşilor (bear market). Un val, fie şi puternic, al taurilor, probabil nu va fi decisiv, până când SMA va prezenta un aliniament specific taurilor.
  • Indicele MACD prezintă de asemenea semne ale urşilor, întrucât se înclină spre zero. Posibil ca valorile să fie chiar unele negative în următoarele ore. De asemenea, linia roşie de trend negativ depăşeşte linia albastră a trendului pozitiv. Se recomandă sistarea investiţiilor pe lung, până când indicatorul MACD va prezenta noi semne ale taurilor.

Concluzii

Cel mai mare preţ al Bitcoinului înregistrat săptămâna trecută a fost de 2635$, scăzând ulterior la valori în jurul a 2500$. Cursul testează o rezistenţă la valoarea de 2508.21$, care corespunde unei retrageri Fibonacci de 23.6%. Dacă acest punct critic de rezistenţă va fi depăşit, următorul nivel al rezistenţei se va înregistra la valoarea de 2691$.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...