Loading Posts...

Analiza săptămânală de preţ pentru Bitcoin (perioada 22 – 29 iulie)

Bitcoin aşteaptă bifurcarea hard. Ce reprezintă actuala creştere? Ce se va întâmpla cu preţul după data de 1 august? Gazeta Bitcoin încearcă să răspundă la toate întrebările.

Cum a fost influenţat preţul de discuţiile despre scalabilitate

De câteva luni, subiectul principal de discuţie a fost bifurcarea hard. La începutul lui iulie, anterior lansării codului pentru SegWit2c, preţurile au scăzut drastic, de la 2600$ la 1600$. Acum, în ultima săptămână dinainte de bifurcare, am observat o creştere de preţ şi o cerere mai mare de criptomonedă. Conform statisticilor de la CoinTelegraph, achiziţiile majore s-au efectuat la un preţ de 2000$. Creşterea puternică de după perioada de corecţie de preţ sugerează susţinere din partea investitorilor. Nivelul de 2300$ vine să confirme trendul ascendent şi stabilitatea preţului. Dacă evaluăm cererea, vom sesiza că este una mai mare faţă de 13 iulie, dată la care Bitcoinul a fost tranzacţionat la aceleaşi valori. Cumpărătorii majori au menţinut cotaţiile de 2000$, 2300$ şi respectiv 2500$. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi înainte de lansarea codului pentru SegWit2x.

Ce urmează?

Conform CoinTelegraph, pentru a determina ce se va întâmpla cu trendul crescător care a început la cotaţia de 1835$, trebuie să definim punctul în care un cumpărător major va părăsi acest trend. Astfel, dacă nu va mai exista susţinere sau dacă un jucător major de pe piaţă va încerca să vândă pentru profit, scăderea va fi inevitabilă. Cotaţia de 2500$ va rămâne de referinţă, întrucât la acest preţ s-au concentrat majoritatea achiziţiilor care au urmat creşterii de la 1835$. De asemenea, există şi o cantitate notabilă de tranzacţii în aşteptare pentru achiziţii efectuate la acest preţ. Dacă actuala creştere va fi menţinută în continuare, valoarea nu poate coborî sub 2500$. Ulterior, ar fi foarte probabil ca preţul să urce peste 3000$. În acelaşi timp, dacă trendul crescător se va schimba la 2500$, Bitcoinul s-ar putea deprecia în raport cu dolarul până la valori de 2000$ – 2500$.

Cel mai probabil scenariu

Există posibilitatea unei corecţii de preţ chiar înainte de ziua de mâine. În caz că trendul ascendent nu va fi schimbat totuşi, se estimează că preţul criptomonedei va trece de 3000$.

 

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...