Loading Posts...

Analiza săptămânală de preţ pentru Bitcoin Cash (15 – 21 octombrie)

analiza_bitcoin_cash_15-21_oct_2018

Prețul Bitcoin Cash se află mult sub suportul de la cotația de 420$. Perechea BCH – USD ar putea depăși pe termen scurt rezistența de la nivelurile de 450$ și 460$.

Momente cheie

  • Prețul Bitcoin Cash a înregistrat un declin abrupt, însă a găsit suport în apropierea nivelului de 420$.
  • Pe graficul BCH – USD pe 4 ore a avut loc o străpungere în zona superioară a liniei majore de trend al urșilor, a cărei rezistență era plasată la nivelul de 435$.
  • Perechea ar putea continua să crească cu condiția de a depăsi rezistența de la cotația de 450$.

Analiza prețului Bitcoin Cash

Săptămâna trecută, prețul BCH a scăzut sub suportul de la nivelul de 450$. Perechea BCH – USD a intrat în declin și a străpuns chiar și suportul de la cotația de 440$. Tranzacțiile au avut loc la valori apropiate de suportul de la nivelul de 420$, moment în care au apărut cumpărătorii. Conform NewsBTC, a apărut un interes puternic de achiziție în jurul valorii de 420$, iar ulterior prețul a început să-și revină, reușind să depășească nivelul de retragere Fibonacci de 50% aferent declinului 485$ -> 423$.

Mai important, s-a înregistrat o străpungere în zona superioară a liniei majore de trend al urșilor de pe graficul BCH – USD pe 4 ore, a cărei rezistență era situată la nivelul de 435$. Perechea a reușit să surclaseze și rezistența de la nivelul de 440$, însă se tranzacționează în continuare la valori cu mult sub SMA 100. Valul actual se confruntă cu obstacole în apropierea rezistenței de la cotația de 450$ (care anterior acționase ca suport). Mai mult, nivelul de retragere Fibonacci de 76,4% Fib acționează de asemenea ca rezistență solidă.

Conform graficului, prețul BCH trebuie să străpungă rezistența de la nivelul de 450$ pentru a intra în zona taurilor. Următoarele piedici majore pentru cumpărători se află în proximitatea nivelurilor de 460$ și 475$. În zona inferioară, principalul suport este cel de la cotația de 420$.

Indicatori tehnici

MACD pe 4 ore – indicatorul MACD este intrat ușor în zona taurilor.

RSI pe 4 ore – indicatorul RSI este situat mult sub nivelul 50.

Nivel maximal de suport – 420$

Nivel maximal de rezistenţă – 450$

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Blockchain

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...