Loading Posts...

Analiză de preţ Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple şi Litecoin

Gazeta Bitcoin vă prezintă cum s-au comportat principalele valute pe parcursul zilei de ieri. Perioada de relaxare pe piaţa crypto s-a sfârşit, iar media este împânzită de ştiri negative. CoinTelegraph anunţă că în S.U.A. autorităţile intenţionează să diminueze fondurile trezoreriei, mişcare ce va afecta atât dolarul, cât şi criptovalutele.

Trăim vremuri de incertitudine, iar traderii sunt sfătuiţi să înjumătăţeasca sumele investite pentru a îşi diminua riscurile.

BTC – USD

Bitcoin înregistrează un nivel de rezistenţă la valoarea de 4100$.

Între cotaţiile de 4000$ şi 4100$ avem un punct de confluenţă între mediile mobile (SMA) şi linia trendului descrescător. Nivelul de retragere Fibonacci aferent declinului 4975$ -> 2974$ este de 50% şi se situează imediat sub valoarea de 4000$.

După o consolidare în ultimele trei zile, dacă Bitcoin depăşeşte zona de rezistenţă la cotaţia de 4210$ şi un nivel de retragere Fibonacci de 61.8% (foarte probabil va fi depășită), următorul punct al rezistenţei se va întâlni la 4680$, după care va fi necesară o nouă analiză.

Cei care doresc să cumpere sunt sfătuiţi sa o facă la valori de peste 4120$. Însă, înainte de a efectua tranzacţii pe long, traderii ar trebui să urmărească piaţa 1 – 2 ore pentru a se confirma că aprecierea continuă.

Riscurile de pierdere pot fi susţinute la o valoare de 3660$. Odată ce criptomoneda trece de 4210$, limita riscurilor poate urca la 3800$. Traderii ar trebui să fie foarte atenţi la aceste valori pentru minimizarea riscurilor. Profiturile parţiale pot fi scoase la 4600$. Cantitatea care mai rămâne ulterior poate fi vândută la valori apropiate de 5000$.

Pe altă parte, dacă Bitcoinul nu va depăşi nivelul de rezistenţă, este posibil să scadă şi mai mult, până la 3500$.

ETH – USD

Ethereum întâmpină o rezistenţă puternică din partea mediilor mobile şi a nivelului de retragere Fibonacci de 50% aferent deprecierii de la 409.42$ la 200.15$.

O depăşire a rezistenţei din zona 275$ – 310$ va releva puterea de moment a criptovalutei. Astfel, traderii pot cumpăra de la valori de minim 312$, cu un risc al pierderilor situate la 250$. Există o zonă mică de rezistenţă la 329$ – 344$ (şi un nivel de retragere Fibonacci de 61.8%). Dacă eforturile monedei digitale de a depăşi aceste puncte se va concretiza, traderii ar trebui să îşi ridice limita de pierdere. În acelaşi timp, dacă aceste valori sunt depăşite, se estimează că preţurile se vor mişca în jurul a 409$.

Totuşi, dacă criptomoneda nu va putea trece de nivelul de rezistenţă, poate scădea până la 249$, care este un nivel de suport semnificativ.

BCH – USD

Bitcoin Cash a stagnat în ultimele două zile în jurul unui preţ de 500$.

Criptovaluta s-a lovit de rezistenţa liniei de trend descendent. O depăşire a trendului poate urca preţul până la 700$.

Drept urmare, traderii pot începe tranzacţiile pe long la 550$, cu o limită a pierderilor la 400$.

Dacă Bitcoin Cash se reîntoarce la trendul de declin, poate să se deprecieze până la valori de 400$.

XRP/USD

Ripple nu a reuşit să depăşească nivelul critic al rezistenţei situat la 0.19300$

Piaţa urşilor este încă activă până se va depăşi linia de trend de declin a triunghiurilor descendente. Nivelul de suport se situează la cotaţiile de 0.15000$ şi $0.13500$.

Cu toate acestea, dacă Ripple va trece de trendul aflat scădere, va apărea o schimbare a liniei de trend. Un eşec al urşilor semnifică apariţia taurilor. Analizele nu relevă însă niciun scenariu pentru achiziţii. Drept urmare, tranzacţiile cu Ripple nu sunt recomandate momentan.

LTC – USD

Litecoin întâmpină rezistenţă la un nivel de retragere Fibonacci de 38.2%, aferent scăderii de la valoarea de 93.649$ până la 32.681$.

Cursul se poate schimba doar dacă moneda digitală va depăşi trendul descendent şi nivelul de rezistenţă de 60$. Cât timp tranzacţiile se vor situa sub aceste valori, Litecoin rămâne în aceeaşi situaţie delicată.

Similar situaţiei în care se află şi Ripple este şi Litecoin, întrucât nici analizele acestei monede nu relevă vreun scenariu pentru achiziţii. Se recomandă evitarea tranzacţiilor pe termen scurt.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

3
HeartHeart
1
WowWow
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Show 2 comments

September 21, 2017
0

Excelent ! Ma bucur când reușesc sa găsesc articole(analize,opinii sau sugestii) in limba noastră românească . Mulțumim !

September 22, 2017
0

Mulțumim pentru apreciere. Așteptăm sugestiile și opiniile dvs. în continuare.

Leave a Reply

Loading Posts...