Loading Posts...

Analiză de preţ Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple şi Litecoin – 25.09.2017

Gazeta Bitcoin vă prezintă cum s-au comportat principalele valute digitale pe parcursul zilei de astăzi. În China s-au interzis ICO-urile şi s-a ordonat închiderea exchange-urilor. În orice caz, CoinTelegraph anunţă că statul asiatic avansează în studierea tehnologiei Blockchain, cu scopul de a-şi crea o monedă digitală proprie.

Beijingul ar trebui “să accelereze procesul de emitere a unei valute digitale suverane, ţinând cont de gradul de risc al criptovalutelor”, a declarat către Financial News purtătorul de cuvânt al Băncii Populare Chineze.

Totuşi, în condiţiile în care creditorii Chinei nu mai au la fel de multă încredere, sunt şanse mici ca o monedă digitală emisă de Banca Centrală să poată lua locul Bitcoinului sau al Ethereumului.

BTC – USD

Bitcoin se confruntă în continuare cu un nivel de rezistenţă la cotaţia de 3800$. Chiar dacă astăzi moneda digitală a depăşit linia de trend descendentă, este improbabil să crească prea mult. Următorul punct de rezistenţă se situează la 3886$.

Un alt nivel de rezistenţă apare în zona 4050$ – 4120$. Dacă moneda nu va reuşi să străpungă aceste nivele, cel mai probabil volatilitatea va continua să predomine.

În partea inferioară, se observă un nivel de suport puternic la valoarea de 3500$. O depăşire a acestei valori poate duce Bitcoinul înapoi la un minim de 2974$.

În prezent, nu se preconizează un scenariu bun pentru achiziţii care să fie coroborat cu riscuri mici. Totuşi, traderii agresivi pot încerca să cumpere dacă Bitcoin va întrerupe linia de trend în declin. Pierderile se pot menţine la un nivel de 3500$, care pot creşte ulterior.

ETH – USD

Ethereum încearcă să crească. A ieşit din trendul descendent, formând o structură de triunghi, care se va completa la o valoare de peste 311$. Ieşirea din modelul de triunghi se află la cotaţia de 420$.

În orice caz, criptomoneda va trebui să se susţină deasupra liniei trendului ascendent pentru a menţine modelul intact. Dacă va apărea o întrerupere sub linia de trend ascendent, şablonul se va modifica, iar Ethereum se va prăbuşi la 235$.

Traderii ar trebui să plaseze investiţii pe lung, însă doar dacă se va confirma depăşirea rezistenţei. Cotaţia din punctul de 344$ poate acţiona ca nivel de rezistenţă, dar este de aşteptat ca şi această valoare să fie surclasată.

BCH – USD

Bitcoin Cash rămâne cu certitudine sub linia trendului în declin, neavând parte de prea mult succes în ultimele zile. Valoarea de 400$ a acţionat ca un nivel susţinut de suport, însă lipsa cumpărătorilor la preţ mare a avut efecte drastice.

Întrucât criptovaluta nu prezintă niciun trend, nu se pot lansa recomandări de trading.

XRP – USD

Nici Ripple nu manifestă un trend anume. Este blocat în zona 0.15000$ – 0.19300$, drept urmare nu putem lansa vreo recomandare pentru traderi.

Totuşi, dacă va depăşi cotaţia de 0.20000$, traderii agresivi ar putea plasa investiţii pe lung, având drept ţintă valoarea de 0.25000$. pierderile se pot menţine la 0.15000$.

Pe altă parte, nivelele de 0.15000$ şi 0.13500$ sunt critice pentru suport şi trebuie urmărite cu atenţie.

LTC – USD

Litecoin îşi menţine nivelul critic de suport de la valoarea de 45$. În acelaşi timp, se zbate enorm pentru a creşte.

Este foarte probabil să iasă din trendul descendent. Aspectele pozitive nu se vor vedea însă înainte de a atinge valoarea de 60$.

Sunt şanse mari să oscileze în continuare între 45$ şi 57$ în următoarele câteva zile. Drept urmare, tradingul nu este recomandat. Punctele critice de urmărit sunt la 60$ în partea superioară şi 45$ în partea inferioară.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...