Loading Posts...

Analiză de preț Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, IOTA, Litecoin și Dash – 14.12.2017

Bitcoin futures au devenit realitate. Vom avea oare parte și de ETF-uri? Acestea pot ajuta oamenii și investitorii instituționali să se integreze în noua clasă de active. Cercetarea minuțioasă și reglementările care vor însoți aceste noi operațiuni financiare pot conduce la o încredere mai mare în criptovalute.

În orice caz, deși aceste dezvoltări sunt benefice pentru viitorul monedelor digitale, apele sunt în continuare tulburi. Împrumuturile sau plata ipotecilor în Bitcoin se pot demonstra a fi strategii bune.

Traiectoria pe termen lung poate fi ascendentă, dar pe termen scurt pot apărea fluctuații, care pot aduce prejudicii destul de mult celor care pariază casa pe bani digitali. De aceea se și spune să nu investim mai mult decât ne permitem să pierdem.

După o perioadă de apreciere, Ripple ocupă locul 3 pe CoinMarketCap. Iată mai jos cum s-au descurcat primele șapte criptovalute din lume, conform CoinTelegraph.

BTC – USD

În ultimele două zile, cantitățile tranzacționate zilnice au scăzut.

chart_btc-usd

După o cursă destul de lungă, traderii iau o pauză, ceea ce reprezintă o mișcare sănătoasă. Dacă Bitcoin se va consolida în zona maximelor istorice, taurii vor încerca să ridice prețul la peste 16.700$. Dacă vor și reuși, trendul ascendent va fi reluat, valoarea criptomonedei putând depăși 20.000$.

În caz contrar, urșii ar putea fi încurajați, ceea ce va însemna o scădere pe termen scurt.

Tradingul nu este recomandat momentan.

ETH – USD

Ethereum a atins ieri un nou ATH la valoarea de 753$. Procentual, aprecierea reprezintă 89% în ultima săptămână.

chart_eth-usd

În prezent, criptovaluta a format un fitil de candela de tip Doji și dă semne de oboseală.

Este de așteptat o corecție de preț de până la 599$, echivalentă cu o retragere Fibonacci de 38.2%.

Se recomandă tradingul abia după încheierea corecției, sau în cazul în care Ethereum va avea o nouă valoare record. Până atunci ar trebui să avem răbdare.

BCH – USD

Nivelul maximal de rezistență din analiza anterioară a fost întrecut, moneda digitală atingând ieri cotația de 2025$.

chart_bch-usd

Deși Bitcoin Cash a urcat destul de mult, nu a putut susține prețul ridicat. La cotațiile actuale, traderii pot înregistra profituri de 50%. Dacă criptomoneda se va menține însă la valori mari, poate ajunge la un preț de 2387$.

În acel moment, dacă taurii vor străpunge și această cotă, se poate atinge un nou ATH. La un preț de 2700$, traderii vor avea profit total.

În caz contrat, dacă nu va putea fi susținut prețul de 1758$, BCH poate scădea și mai mult.

XRP – USD

După o perioadă destul de lungă de consolidare, Ripple are parte de o creștere meteorică. Mișcarea este similară ascensiunii de la sfârșitul lunii aprilie – începutul lui mai.

chart_xrp-usd

Maximul atins ieri a fost de 0.892267$, reușind să străpungă rezistența de la 0.86$. Traderii pe long pot înregistra profituri parțiale la aceste valori, păstrându-și o parte din fondurile digitale.

Noul nivel de suport va putea fi stabilit abia după încheierea ascensiunii.

IOTA – USD

Prețul criptovalutei este momentan dominat de urși.

chart_iota-usd

Este de așteptat ca urșii să împingă prețul în jos, spre un nivel de retragere Fibonacci de 50%. Dacă se va menține trendul descendent, moneda digitală va avea de suportat presiuni mari.

Traderii ar trebui să aștepte încheierea deprecierii și abia ulterior să efectueze tranzacții pe lung.

LTC – USD

Zona 312$ – 340$ acționează ca o rezistență majoră pentru Litcoin.

chart_ltc-usd

Astfel, după atingerea maximului de 341.8$, moneda a început să se devalorizeze.

În punctele de 243.86$ și 213.47$ esistă însă suport solid. Aceste puncte reprezintă nivelurile de retragere Fibonacci de 38.2% și respectiv 50% aferente valului 84.70$ -> $34223$.

După această cursă impresionantă, putem avea parte de o perioadă de consolidare, dar și de corecții. Ca urmare, nu se recomandă tradingul pe long la aceste prețuri.

DASH – USD

Dash a străpuns la data de 12 decembrie rezistența de la 815$. Deși erau de așteptat noi creșteri, pe piață au intervenit traderii care doresc să vândă.

chart_dash-usd

Cei care au adoptat poziții pe long ar trebui să se mulțumească cu profit de 50% la prețul actual și să se retragă dacă moneda scade sub 740$.

DASH pare obosit. În afara situației în care ar apărea o creștere abruptă în următoarele două zile, sunt șanse mari ca moneda digitală să coboare sub 815$ încă o dată. Așadar, trebuie reduse riscurile.

În partea superioară, dacă se depășește valoarea de 979$, creșterile ulterioare pot atinge 1199$.

Cum ți s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
WowWow
2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...