Loading Posts...

Amazon achiziționează trei domenii crypto

amazon_achizitioneaza_domenii_crypto
Amazon achiziționează trei domenii crypto

Amazon alimentează zvonurile care spun că ar intra pe piața crypto, după ce a cumpărat trei domenii.

Lumea crypto este din ce în ce mai fierbinte, după ce market cap-ul criptovalutelor a atins valoarea record de 187 miliarde. Conform Bitcoinist.com, se pare că lucrurile vor fi și mai fierbinți, deoarece CNBC a anunțat că gigantul Amazon a cumpărat trei domenii crypto.

Se lansează Amazon pe piața crypto?

Se întețesc zvonurile referitoare la planurile companiei Amazon de a intra în domeniul crypto. Cele trei domenii achiziționate sunt amazonethereum.com, amazoncryptocurrency.com și amazoncryptocurrencies.com. Compania deținea deja și site-ul amazonbitcoin.com.

Vicepreședintele Patrick Gauthier a transmis către CNBC, luna trecută, că Amazon nu intenționează să accepte plata cu criptomonede, întrucât nu există cerere, citează Bitcoinist. Afirmația poate fi adevărată. Cele mai multe achiziții online sunt plătite cu carduri și cu PayPal. Referitor la monedele digitale, trebuie luată în seamă și volatilitatea. Dacă utilizatorii de Bitcoin se bucură când văd aprecieri de 10%, companiile preferă în general o valută stabilă.

Ce impact poate avea Amazon asupra criptovalutelor

Cele trei domenii ar putea fi păstrate eventual pentru a nu putea fi cumpărate de alte companii. Este o practică des întâlnită – multe firme achiziționează anumite domenii care conțin și numele lor, pentru a nu fi cumpărate de către terți.

Totuși, sunt șanse mari ca Amazon să accepte monede digitale în viitor. Tot mai multe firme acceptă Bitcoin și alte criptovalute, astfel că Amazon va trebui să se alinieze la trendurile pieței dacă nu vrea să piardă cota de share. Și să nu uităm că market cap-ul pieței crypto este în continuă creștere. În prezent, Bitcoin a ajuns să aibă un market cap mai mare decât multe companii cu renume, cum ar fi American Express, Nike sau United Technologies.

Dacă sau când Amazon va intra în domeniul crypto, cu siguranță va avea un impact major. Dacă doar un zvon a reușit să determine o apreciere a monedei, cu siguranță că prețurile vor crește și mai mult când mișcarea chiar va avea loc. Sincer vorbind, este și greu de imaginat că Amazon nu se va implica în fenomen. Și asta datorită modului de lucru al companiei, care are stilul de a își zdrobi competitorii. Și când Amazon va accepta Bitcoin, ar fi bine să avem cât mai multe monede în portofel, întrucât creșterile vor fi substanțiale!

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
WowWow
1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...