Loading Posts...

Alertă pentru clienții exchange-ului Poloniex

Casa de exchange Poloniex a emis un comunicat privind schimbarea termenilor și a condițiilor de utilizare, anunță CoinTelegraph.

Pe threadul /r/bitcoinmarkets subreddit a apărut panică între utilizatori. Deși Poloniex nu a subliniat schimbările propriu-zise, un utilizator de pe Reddit cu numele NLNico a realizat un sumar al acestora. Unele modificări sunt surprinzătoare, cum ar fi anunțul că orice ar scrie utilizatorii pe site-urile de social media ar deveni proprietatea intelectuală a Poloniex.

Clienților li s-a solicitat să nu folosească boți de Internet la accesarea paginilor Poloniex, altfel riscând sancțiuni din partea site-ului.

Pe cheltuiala utilizatorilor

Utilizatorii trebuie să fie de acord și cu alte condiții, inclusiv să își dea consimțământul că nu vor folosi serviciile Poloniex pentru activități ilegale. Casa de exchange aduce la cunoștință și faptul că fiecare trebuie să înțeleagă în ce constă tradingul precum și faptul că se pot pierde bani din aceste operațiuni.

Poate cea mai importantă notificare este aceea că Poloniex nu garantează în niciun fel pentru platformele din spatele criptovalutelor și nu poate face vreo promisiune referitoare la distribuția criptomonedelor care se nasc în urma bifurcărilor.

Probabil că aceasta este justificarea lor legală pentru a nu furniza Bitcoin Cash deținătorilor de Bitcoin.

Update-ul de termeni și condiții, care a apărut chiar înaintea bifurcării Bitcoin Cash, este destul de bizar, inclusiv prim limbajul de lemn adoptat. De exemplu: “veți avea oportunitatea de a retrage măcar criptomonedele dintr-unul din lanțurile bifurcării”.

Cu alte cuvinte, în cazul bifurcării unei rețele, Poloniex trebuie să ofere utilizatorilor doar una din criptomonede, nu neapărat ambele.

Pe teren minat

Unii consideră că Poloniex vrea de fapt să păstreze tot BCH-ul rezultat în urma bifurcării hard și eventual să vândă chiar ei criptomonedele. În condițiile în care Bitcoin Cash valorează sute de dolari, ar fi un profit imens pentru exchange.

Poloniex se află pe un teren minat în această perioadă, mai ales după apariția zvonurilor că firma se află în pragul insolvenței. Mulți clienți s-au plâns de răpsunsurile târzii pe care le-au primit de la departamentul de suport.

Au existat chiar cazuri în care clienții au așteptat o lună pentru a își putea retrage fondurile de la casa de exchange. Recent, Poloniex a anunțat inclusiv că va închide secțiunea de forum a site-ului (trollboc) pentru ca membrii din staff să poată răspunde mai repede solicitărilor clienților.

Gazeta Bitcoin îi sfătuiește pe toti clienții Poloniex să fie foarte precauți în perioada următoare.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HahaHaha
1
HeartHeart
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...