Loading Posts...

“Ajunge deja”: miliardarul Mike Novogratz spune că “Bitcoin Core este BTC”

mike_novogratz_bitcoin_core

“Ajunge deja”.

Acesta este mesajul pe care omul de afaceri Mike Novogratz l-a avut pentru contul de Twitter @Bitcoin, al căror operatori au propagat în ultimul timp ideea că “Bitcoin Cash este Bitcoin”.

La o postare care spunea că Bitcoin Cash este “cea mai veche criptovalută” și că BTC este o “valută experimentală” care a apărut acum doi ani, Novogratz a răspuns cu “Bitcoin Core este BTC”.

“Ajunge deja. Bitcoin Core este BTC. Este o metodă de stocare a valorilor. Este aur digital. Market cap-ul său face din Bitcoin Cash un pitic”, a spus acesta. “Dacă vrei să fii o valută pentru plăți prin definiție, este nevoie să ai o valoare stabilă. Așa că de ce ar lua-o cineva?”.

Novogratz, care a strâns recent 250 mil. USD pentru a deschide în Canada banca comercială crypto Galaxy Digital, a mai afirmat că Bitcoin este similar aurului, un activ care nu este folosit pentru plăți în lumea modernă.

“Când ați cumpărat ultima dată ceva cu aur? Nimeni nu face asta. Este doar o metodă de stocare a valorii”, a transmis miliardarul.

Comentariile lui Novogratz despre care dintre BCH și BTC este adevăratul Bitcoin vin într-o perioadă în care disputa dintre cele două facțiuni a devenit tot mai încinsă.

Recent, Roger Ver – proprietarul Bitcoin.com – a aprins discuțiile după ce a modificat block explorer-ul site-ului astfel încât să afișeze BCH ca “Bitcoin” și BTC ca “Bitcoin Core”.

În urma mai multor critici însă, inclusiv a unui potențial proces în instanță, Bitcoin.com a renunțat la idee și a anulat modificările respective.

Între timp, CoinMarketCap – de departe cel mai cunoscut site care urmărește prețurile criptovalutelor – a șters un link către Bitcoin.com de pe pagina valutei Bitcoin. Anterior, site-ul era listat ca o resursă semi-oficială pe CoinMarketCap, alături de Bitcoin.org – site-ul fondat de Satoshi Nakamoto.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...