Loading Posts...

Agenda bifurcării: volatilitatea predomină asupra Bitcoin Cash; prețul Bitcoin rămâne stabil

Suntem în a doua zi după bifurcare. Utilizatorii se străduie să își securizeze fondurile, în timp ce comunitatea dezbate intens asupra celor două tipuri de Bitcoin.

Conform datelor oferite de exchange-ul chinezesc ViaBTC, Bitcoin Cash se află în continuare în perioada de volatilitate.

Criptomoneda apărută după bifurcarea Blockchain-ului, numită BCC (sau BCH), a trecut de la 0.08BTC pentru o unitate la 0.16BTC, în doar 24h.

Înainte de apariția propriu-zisă de pe 1 august, prețurile estimate erau similare. Odată cu trecerea timpului însă și gradul de volatilitate crește.

Tranzacțiile BCC / BTC la exchange-ul ViaBTC au însumat 18.000BTC în ultimele 24 de ore.

Între timp, reacțiile furnizorilor de portofele sunt împărțite. Cei care dețin Bitcoin urmăresc toate mișcarile strategice pentru a se decide dacă vor păstra sau nu fondurile în BCC.

Anumite portofele au anunțat ferm că nu vor susține BCC. Utilizatorii acestora care erau de partea BCC au fost nevoiți să își exporte cheile private și să le folosească ulterior cu alte portofele care permit deținerea ambelor tipuri de Bitcoin.

Conform CoinTelegraph, pe parcursul zilei de 1 august prețul Bitcoin a rămas stabil pe parcursul bifurcării, la cotații de 2700$ – 2800$. Acesta a fost și un factor care a alungat temerile membrilor comunității. Mulți dintre aceștia erau panicați de posibilitatea ca prețurile să crească foarte mult sau, din contra, să scadă drastic.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...