Loading Posts...

Agenda bifurcării: blocul 478.558 iniţiază apariţia Bitcoin Cash

Gazeta Bitcoin revine cu ştiri de ultimă oră despre evenimentul bifurcării. Acesta a început astăzi la ora 12:37, la blocul 478.558.

Citeşte şi Reţeaua Bitcoin se bifurcă, dar Bitcoin Cash nu a fost creat încă

Bitcoin Cash ia naştere de la blocul 478.558

În ultima perioadă, bifurcarea de la 1 august şi posibila apariţie a criptovalutei Bitcoin Cash au fost subiectele principale ale oricărei discuţii din lumea cripto. Bifurcarea a apărut după luni de dezbateri despre scalabilitate şi după multe divergenţe între membrii comunităţii. În sfârşit, bitcoinerii pot răsufla uşuraţi, indiferent de ce parte a baricadei se află. Sentimentul de eliberare vine însă într-un moment în care viitorul este în continuare incert, întrucât nu se ştie ce se va întâmpla după bifurcare.

Astăzi un număr semificativ de oameni au aşteptat să aibă loc bifurcarea soft activată de utilizatori (UAHF) şi de asemenea, să ia naştere şi noua criptovalută – Bitcoin Cash.

Unde putem asista live la bifurcare

Conform News.Bitcoin.com, diviziunea nu a avut loc însă la ora 15:20, moment în care se ajunsese la blocul 478.558. Ea s-a petrecut peste alte şase blocuri. Cei interesaţi de eveniment pot asista live la mişcările din spate şi de asemenea la generarea blocurilor BCC, accesând site-urile Coin Dance, Blockchair, şi BTCforkmonitor. Este disponibil şi un live stream al evenimentului, pe site-ul Countdown to Bitcoin Cash. La ora articolului erau prezenţi peste 1400 de vizitatori. Desigur, şi threadurile r/btc şi r/bitcoin de pe Reddit sunt de asemenea la dispoziţia utilizatorilor.

Pieţele BTC şi BCC

Pieţele de Bitcoin au fost foarte active ieri, taurii reuşind să împingă preţurile până la 2929$, cu doar 12 ore înaintea posibilei bifurcări. La ora articolului cotaţia pentru 1 Bitcoin este de 2700$, iar utilizatorii aşteaptă rezultatele bifurcării. Mulţi traderi sunt de părere că aprecierea Bitcoinului se datorează apariţiei BCC, însă pe piaţă există multe speculaţii. Noi criptomonede BCC se vor putea tranzacţiona la o paritate de 0.15BTC pentru o unitate, sau cu 400$, valoare ce a scăzut în ultima săptămână. Exchange-ul Kraken, situat în San Francisco, a anunţat că va acorda credit pentru Bitcoin Cash pentru un scurt interval. Preţurile afişate de Kraken pentru noul tip de Bitcoin sunt similare celor propuse de ViaBTC.

Pentru moment, bitcoinerii sunt cu ochii lipiţi de monitoare aşteptând următoarele mişcări ale pieţei. Blocul 478.558 a fost ultimul bloc comun între cele două reţele. Pasul următor va fi ca Bitcoin Cash să genereze primul bloc cu dimensiune mai mare, însă ar mai putea dura, în funcţie de puterea de hash a reţelei.

 

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

4
HeartHeart
2
WowWow
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...