Loading Posts...

Acțiunile Kodak cresc în valoare după ce compania a anunțat lansarea criptomonedei KodakCoin

kodakcoin

Kodak a intrat în derivă după apariția fotografiilor digitale. Ieri a avut loc o minune, prețul acțiunilor companiei crescând enorm după ce Kodak a anunțat dezvoltarea propriei monede digitale.

Criptomoneda se numește KodakCoin și va fi utilizată pe noua platformă a companiei – KodakOne, anunță CoinTelegraph. KodakOne va permite fotografilor să își înregistreze imaginile, să le licențieze și să găsească pe Internet dacă fotografiile au fost publicate fără autorizație.

Jeff Clarke, CEO-ul Kodak, a declarat:

“Pentru mulți dintre cei atrași de tehnologie, noțiunile de “Blockchain” și “criptvalută” sunt foarte la modă, dar pentru fotografi – care luptă mult pentru a avea control asupra muncii proprii și asupra modului în care aceasta este folosită – cele două noțiuni sunt cheia rezolvării unei probleme care părea că nu are rezolvare. Kodak a militat mereu pentru democratizarea fotografiei și pentru ca artiștii să fie tratați în mod corect. Aceste tehnologii oferă comunității fotografilor posibilitatea de a reuși acest lucru”.

În urma comunicatului de presă, acțiunie Kodak s-au dublat în valoare.

Drumul succesului

Legătura unei companii cu tehnologa Blockchain sau cu o criptovalută pare a fi cheia pentru creșterea valorii acțiunilor. Recent, firma Long Island Iced Tea și-a schimbat denumirea în Long Blockchain, iar prețul acțiunilor a crescut cu 500%.

Clarke crede că noua monedă digitală va îmbogăți compania pe care o conduce. Totuși, Financial Times este de părere că mișcarea Kodak este “un pariu făcut din disperare”.

KodakCoin va fi lansat pe 31 ianuarie printr-un ICO. Vânzarea va fi deschisă doar investitorilor acreditați.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HahaHaha
1
HeartHeart
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...