Loading Posts...

50 Cent a uitat de 8.5 milioane de dolari în Bitcoin

Se pare că rapperul deține 8.5 mil. USD în Bitcoin de care uitase. Banii au fost încasați în 2014, la vânzarea albumului “Animal Ambition”.

Citește și Celebrități care simpatizează Bitcoin

50 Cent: “Scot banii de la saltea”

Replica starului vine după ce publicația TMZ a efectuat o investigație în urma căreia a ajuns la concluzia că 50 Cent ar fi încasat peste 700 BTC, care la vremea respectivă valorau 400.000$.

Conform Bitcoinist.com, cântărețul a confirmat știrea pe Twitter, unde a scris că va scoate banii de la saltea. Desigur, au apărut o mulțime de “binevoitori” care au comentat, cei mai aprinși fiind “hodl-erii”, care i-au sugerat să își păstreze monedele digitale.

50cent_tweet

Albumul Animal Ambition a fost un pioner al lumii muzicale în ceea ce privește achizițiile cu Bitcoin. În 2014, 50 Cent a efectuat un parteneriat surprinzător cu BitPay, dar în urma mișcării s-a ales cu o sumă colosală. Dacă atunci Bitcoin valora 660$, acum, criptomonedele pe care le-a strâns înseamnă între 7 și 8.5 milioane de dolari.

Un hodl-er genial?

De-a lungul timpului au existat mai multe tentative de a îmbina industria muzicală cu criptovalutele, însă fără rezultate remarcabile.

Știrea despre 50 Cent a dat naștere la reacții variate. Pe Twitter a apărut și un cont care lua la mișto toată situația – FiddyCrypto – dar a fost șters ulterior.

Totuși, dacă lucrurile stau chiar așa, înseamnă că rapperul a avut un succes neașteptat cu Animal Ambition. “Se pare că 50 Cent este un geniu al banilor”, cncluzionează TMZ. Referitor la volatilitatea crescută de pe piață,  publicația a adăugat că “Ar fi bine ca 50 Cent să își scoată banii repede, cât încă lucrurile arată bine”.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
WowWow
1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...