Loading Posts...

15.180$: Bitcoin depăşeşte în continuare toate aşteptările

bitcoin_ath_15.000$

Bitcoin a depășit astăzi cotația de 15.000$, după o apreciere de peste 2500$ în decursul unei singure zile!

Ziua de astăzi devine astfel cea mai profitabilă din toata istoria crypto. Comparativ, Bitcoin a depășit astăzi dublul maximului de 1100$ înregistrat în tot anul 2013. Cu o singură criptomonedă se pot cumpăra acum peste 11 uncii de aur.

Viitorul sună bine

Conform CoinTelegraph, prețul este influențat de lansarea de Bitcoin futures de către CBOE, eveniment care va avea loc în noaptea de duminică spre luni. La scurt timp, va intra pe această nișă și CME Group, la data de 18 decembrie. În plus, și pe piața din Japonia se pregătește o mișcare similară.

Bloomberg a anunțat că firmele de brokeraj TD Ameritrade și Ally Invest vor oferi de asemenea clienților posibilitatea de a paria pe Bitcoin futures. Chiar și cei de JPMorgan sunt interesați, în pofida atacurilor puternice lansate de către CEO-ul Jamie Dimon asupra criptomonedei.

GDAX este lider

GDAX, exchange-ul asociat portofelului Coinbase, s-a aflat în fruntea acestui galop de sănătate al monedei digitale, prețul afișat fiind cu 500$ mai mare decât la restul caselor de schimb valutar. Cea mai rațională explicație pentru acest fapt este că investitorilor noi le este foarte ușor să se implice apelând la Coinbase. În consecință, GDAX s-a aflat la conducere pe parcursul întregii zile, semn că noi investitori au intrat pe piață.

Cum ți s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...